ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА „ОЗЕИР ГРУП“ ООД, ЕИК: 203358360

ПРИ ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

С представяне на настоящите правила имаме за цел да Ви разясним каква информация събираме за Вас, защо и как го правим, какви са правата Ви съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 18 май 2018 година – GDPR).

 

  1. Събиране на информация

„ОЗЕИР ГРУП“ ООД събира чрез страницата си www.ozeirgroup.com минимално нужните лични данни от своите клиенти. Те са ни нужни, за да осъществим доставката по спедитор на поръчка, направена в нашия електронен магазин. Ние събираме следните лични данни, а именно:

  • Вашите имена;
  • Е-мейл адрес;
  • Телефон за контакт;
  • Адрес за доставка;
  • Информация за законен представител на юридическо лице, ЕИК и адрес на управление на юридическо лице – при желание за издаване на фактура на юридическо лице.

 

  1. Използване на информацията

Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да:

  • Да направим поръчка и да я потвърдим;
  • Да направим доставка на поръчаната от Вас стока;
  • Изпращане на персонални рекламни съобщения;
  • Изготвяне и изпращане на сметка/фактура за услугите, които ползвате;
  • Да предоставим модифицирано рекламно съдържание;
  • Да подобрим нашия уеб сайт;
  • Да подобрим потребителската услуга и нуждите ви от поддръжка;
  • Да се свържем с вас чрез имейл или телефон;

 

  1. Поверителност при извършване на електронна търговия.

Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка и/или транзакция.

 

  1. Разкриване пред трети страни

Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашия уеб сайт или ръководят нашия бизнес, при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност.

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които е трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.

 

  1. Защита на информацията

Ние въвеждаме различни защитни мерки, за да бъде вашата лична информация защитена. Използваме методи за криптиране да защитим важна потребителска информация, пренасяна онлайн. Компютрите/сървърите, използвани за съхраняване на лична идентификационна информация се държат в защитена среда.

 

  1. Съгласие

Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика на поверителност и декларирате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за гореописаните цели.

 

  1. Оттегляна на съгласие

Ако, в който и да е момент, решите, че искате да оттеглите съгласието си по Общия регламент на защита на личните данни, моля да ни изпратите съобщение на                 е-mail: kingofrange@hotmail.com

 

  1. Политика за „бисквитки“
    1. 1. Обща информация

Нашият сайт използва „Бисквитки“. Това са текстови файлове, съдържащи малко количество информация, които се изтеглят на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт и позволявате на даден уебсайт да разпознае Вашето устройство. „Бисквитките“ изпълняват много различни задания, като например да Ви позволят ефективно да навигирате между страниците, да запомните Вашите предпочитания и да подобрите практическата си работа като потребител. Те също така могат да помогнат да се гарантира, че рекламите, които виждате онлайн, са по-подходящи за Вас и Вашите интереси.

    1. 2. Използваме „бисквитки“ поради следните причини, а именно:
  • За да разберем предпочитанията на потребителите и подобрим сърфирането;
  • За да съберем обобщени данни за трафика на уеб сайта и взаимодействията му с други уеб сайтове.
    1. 3. Видове бисквитки, които използваме:
  • Използваме „бисквитки за сесия” по време на сърфирането в интернет. Този вид бисквитки се премахват от устройството на потребителя при затваряне на браузъра;
  • Използваме „постоянни бисквитки”, за да бъдете разпознати при отваряне на нашия уеб сайт. Постоянните бисквитки се записват на Вашия компютър за определен период от време и не се премахват при затваряне на браузъра.
    1. 4. Използваме също:

Google Analytics и Google Webmasters, за да анализираме и оптимизираме използването на нашия уеб сайт. Извличаме статистическа информация, отчети и други относно използването на нашия уеб сайт, като всичко това се случва с помощта на бисквитки, които се съхраняват на компютрите на потребителите, тоест „постоянни бисквитки”. Google съхранява тази информация и тя следва декларацията за поверителност на Google: https://www.google.com/privacypolicy.html

    1. 5. Деактивиране на „Бисквитки“

„Бисквитките“ се запаметяват на компютъра на потребителя, а от там се предават на нашата страница. Следователно Вие като ползвател имате пълен контрол над употребата на „бисквитките“. Чрез промяна в настройките на Вашия интернет браузър можете да деактивирате или ограничите предаването на „бисквитки“. По всяко време могат да бъдат изтрити вече запаметени „бисквитки“. Това може да се извършва и автоматично. Ако „бисквитките“ на нашия сайт се деактивират, е възможно да не могат да се ползват всички функции в пълния им обем. Предаването на флаш „бисквитките“ не може да бъде забранено от настройките на браузъра, а от настройката на flash player.

 

  1. Заключение

Настоящата политика за поверителност е актуална към дата 01.06.2021 г